Traject 1

Gehoord worden als slechthorende door zelfmanagement

Mijn gehoorverlies heeft een grote impact op mijn dagelijks leven, maar niemand vertelt mij hoe ik hiermee om kan gaan.

34 jarige vrouw

Ervaar jij ook een grote impact van jouw gehoorverlies op jouw leven?

Wil jij hier zélf wat aan veranderen? Dan gaan we samen aan de slag zodat jij na afloop van dit coachtraject wél weet hoe jij als slechthorende om kunt gaan met jouw gehoorverlies. Door het bieden van een luisterend oor en het delen van mijn kennis, inzicht en jarenlange ervaring kan ik jou hierbij helpen.

Hoe jij gehoord gaat worden als slechthorende door zelfmanagement:

part-1

We starten met het beschrijven van de problemen die jij ervaart. We gaan uitzoeken hoe het komt dat jij ten gevolge van jouw gehoorverlies tegen deze problemen aanloopt.

Samen bekijken we wat jij nodig hebt, waarom dit zo is en wat je zélf kunt doen om de problemen die jij nu ervaart te verminderen.

part-3

Daarna zoeken we naar de beste manier waarop jij jouw gesprekspartners kunt uitleggen hoe zij jou kunnen helpen om de problemen die jij nu ervaart te verminderen.

De meeste goedhorenden hebben geen idee welke problemen jij als slechthorende ervaart. Ook weten ze niet dat zij slechthorenden kunnen helpen. Mijn ervaring is dat als jij aangeeft wat je nodigt hebt en waaróm je dit nodig hebt, jouw gesprekspartners jouw problemen beter zullen begrijpen. Daarnaast zullen ze ook beter onthouden wat zij kunnen doen om jou te helpen.

Tarieven voor het traject zelfmanagement

De duur van een traject hangt af van de hulpvraag. De impact van gehoorverlies op iemands leven is voor elk individu anders, dus elk traject is maatwerk. Vaak zijn 3 sessies van een uur voldoende. Daarom kan bij het traject Gehoord worden als slechthorende door zelfmanagement direct gekozen worden voor een pakket van 3 sessies.

Spreekt dit traject jou aan? Neem dan contact met mij op voor het maken van een afspraak. De pakketten worden offline en online aangeboden!

1 sessie

van een uur

€120,-

(Incl btw)

3 sessies

van een uur

€30 voordeliger

€330,-

(Incl btw)

Coaching betaald door werkgever

op aanvraag