Traject 3

Gehoord worden door je slechthorende partner door partnertraining

Mijn partner heeft een gehoorverlies en begrijpt niet dat ík daardoor ook problemen ervaar in het dagelijks leven.

Partner van een slechthorende

Ervaar jij ook problemen door het gehoorverlies van jouw partner?

Mijn ervaring is dat als gesprekspartners met elkaar bespreken wat het gehoorverlies van een van beiden voor hen betekent, er snel iets verandert in wederzijds begrip en erkenning. Willen jullie dit ook? Dan gaan we samen aan de slag!

Door het bieden van een luisterend oor en delen van mijn kennis, inzicht en jarenlange ervaring kan ik jullie hierbij helpen. Na afloop van dit coachtraject hebben jullie begrip voor elkaars problemen. Jullie weten hoe jullie het beste om kunnen gaan met het gehoorverlies, zodat het minder impact heeft op jullie leven en werken. Kortom: jullie krijgen weer een betere kwaliteit van leven.

Wat gaan we doen?

part-1

We starten met het beschrijven van de problemen die jij ervaart ten gevolge van het gehoorverlies van jouw partner.

We bekijken wat jij nodig hebt, waarom dit zo is en wat je zélf kunt doen om de problemen die jij nu ervaart te verminderen.

part-3

Jij gaat aan de slag als coach voor jouw slechthorende partner. We zoeken samen naar een manier waarop jij jouw partner het beste kunt uitleggen hoe hij/zij jou kan helpen om de problemen die jij nu ervaart te verminderen.

Tarieven voor het traject partnertraining

De duur van een traject hangt af van de hulpvraag. Samenleven met een slechthorende partner wordt door elk individu anders ervaren, dus elk traject is maatwerk. Vaak zijn 2 sessies van een uur voldoende. Daarom kan bij het traject Gehoord worden door je slechthorende partner door partnertraining direct gekozen worden voor een pakket van 2 sessies.

Spreekt dit traject jou aan? Neem dan contact met mij op voor het maken van een afspraak. De pakketten worden offline en online aangeboden!

1 sessie

van een uur

€120,-

(Incl btw)

2 sessies

van een uur

€20 voordeliger

€220,-

(Incl btw)