Traject 2

Gehoord worden door elkaar door communicatietraining

We raken sneller geïrriteerd, omdat we elkaars problemen niet begrijpen.

Echtgenote van een slechthorende

Ervaren jullie ook problemen door het gehoorverlies van een van beiden?

Willen jullie hier samen wat aan veranderen? Dan gaan we aan de slag! Na afloop van dit coachtraject hebben jullie begrip voor elkaars problemen. Jullie weten hoe jullie het beste om kunnen gaan met het gehoorverlies, zodat het minder impact heeft op jullie leven en werk. Door het delen van mijn kennis, inzicht, jarenlange ervaring en het bieden van een luisterend oor, zorg ik samen met jullie voor een betere kwaliteit van leven.

Mijn ervaring is dat als gesprekspartners met elkaar bespreken wat het gehoorverlies van een van beiden voor hen betekent, er snel iets verandert in wederzijds begrip en erkenning.

Wat gaan we doen?

part-1

We starten met het beschrijven van de problemen die jullie ervaren. Dan gaan we uitzoeken hoe het komt dat jullie ten gevolge van het gehoorverlies van één van jullie tegen deze problemen aanlopen.

We bekijken wat jullie nodig hebben, waarom dit zo is en wat jullie samen kunnen doen om de problemen die jullie nu ervaren te verminderen.

part-3

Jullie gaan samen aan de slag om een manier te vinden waarop jullie weer makkelijker met elkaar kunnen communiceren in alle gesprekssituaties.

Tarieven voor het traject communicatietraining

De duur van een traject hangt af van de hulpvraag. Problemen door het gehoorverlies van een van beiden worden door elk individu anders ervaren, dus elk traject is maatwerk. Vaak zijn 3 sessies van een uur voldoende. Daarom kan bij het traject Gehoord worden door elkaar door communicatietraining direct gekozen worden voor een pakket van 3 sessies.

Spreekt dit traject jullie aan? Neem dan contact met mij op voor het maken van een afspraak. De pakketten worden offline en online aangeboden!

Pakket 1

Gehoord worden door elkaar thuis en in sociale situaties door middel van communicatietraining

1 sessie

van een uur

€130,-

(Incl btw)

Pakket 1

Gehoord worden door elkaar thuis en in sociale situaties door middel van communicatietraining

3 sessies

van een uur

€45 voordeliger

€345,-

(Incl btw)

Pakket 2

Gehoord worden door elkaar op de werkvloer door middel van communicatietraining

Opzet en kosten traject: in overleg met de werkgever